Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Para Bankacılık HSBC, vadesiz hesabı kullanana işletim ücreti olmadığını belirtti - Para Haberleri

        Biri fatura olmak üzere en az 500 TL tutarında üç adet aylık ödemesini, HSBC’deki vadesiz hesabından yapan müşteriler hesap işletim ücreti ödemiyor, şube, internet, ATM ve telefon bankacılığı kanallarından, EFT ve havale işlemlerini ücretsiz gerçekleştirebiliyor. Modern Hesap ile mevduatlarına sürekli hoş geldin faizi kazanırken, her ayın ilk yedi günü 5.000 TL’ye kadar Kredili Mevduat Hesabı’nı bedava kullanabiliyor. Müşteriler ayrıca, ücretsiz ferdi kaza sigortasından yararlanarak, ödemelerini güvence altına alabiliyor.

        HSBC Türkiye Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Taylan Turan, “HSBC Türkiye olarak önceliğimiz, koşullar ne olursa olsun müşterilerimizin yanında olmak, onların hayatlarına değer katacak ürün ve hizmetler geliştirmek. Bu cesur adımı atıyoruz çünkü kısa vadeli değil, uzun vadeli düşünüyoruz. Ekonomimizin uzun vadedeki yüksek potansiyeline inanıyor ve müşterilerimizin ana bankası olmayı hedefliyoruz” dedi.

        Turan şöyle devam etti: “HSBC Türkiye olarak, her zaman olduğu gibi odağına müşterilerimizin ihtiyaçlarını ve değişen beklentilerini koyduğumuz, sıradışı ve yenilikçi bir bankacılık anlayışını hayata geçirmeye karar verdik. Önce yine müşterilerimizi dinledik ve bu defa beklentilerin de ötesine geçerek, sektörün dinamiklerini değiştirecek büyük bir adım attık."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ