Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Para Piyasalar Altın borsalardaki yükselişin ardından son 1.247 dolara geriledi, çeyrek altın kaç lira oldu, altın fiyatlarında son durum - Para Haberleri

        Altın, borsalardaki yükselişin ardından ve Asya'daki zayıf fiziki taleple bugün onsu beş gün art arda düşerek Kasım 2013'ten beri en uzun düşüş sürecini yaşadı. Asya borsaları Wall Street'teki rekor yüksek kapanışın ve Çin'de açıklanan güçlü PMIverisinin ardından bugün spot altının ons fiyatı bugün yüzde 0.2 düşüşle 1,247.89 dolar seviyesinde işlem gördü. Altın, cuma günü ons başına 1,241.99 dolar ile dört ayın en düşük seviyesini görmüştü. bu gelişmelerin ardından Kapalıçarşı altın piyasasında da altın fiyatları geriledi.

        Geçen hafta salı günü 144 lira olan çeyrek altın bugün kaç liraya düştü?

        1200 DOLARI GÖREBİLİR!

        Altın fiyatları için yapılan tahminler düşüş yönünde. Tokyo'daki bir işlemci altın fiyatlarının 1230 dolara ardından da 1200 dolara inebileceğini belirterek,"fiziksel piyasalar henüz geçen haftanın düşüşüne tepki vermedi. Ancak 1200 dolara düşerse bazı tepkiler görebiliriz" dedi. Reuters Analisti Wang Tao, altın fiyatlarının 1214 dolara kadar inebileceğini ifade etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ