Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Para Piyasalar Futbolda şike davası ile ilgili yargılamanın yenilenmesi talebi fener hisselerini borsada yükseltti, Fenerbahçe hisselerine yargı dopingi, yargılanmanın yenilenmesi talebi fenerbahçe hisselerini yükseltti - Para Haberleri

        Borsa İstanbul'da işlem gören Fenerbahçe Futbol AŞ hisse senetleri, yeni haftaya İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın "Futbolda şike" davası ile ilgili yargılamanın yenilenmesi talebinin ardından yüzde 4'ün üzerinde yükselişle başladı.

        FENERBAHÇE HİSSELERİNDEKİ SON DURUM NE? FENER HİSSESİ İLK SEANSI NASIL KAPATTI?

        İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, "Futbolda şike" davası kapsamında haklarında verilen hükümler Yargıtay tarafından onanan ve infaz edilmesi beklenen Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile İlhan Ekşioğlu, Abdullah Başak ve Ahmet Çelebi bakımından CMK'nın 311. maddesi gereğince yargılamanın yenilenmesine karar verilmesini talep etmişti.

        Fenerbahçe'nin piyasa değer 854 milyon liraya yükseldi

        Geçen haftayı 32,75 liradan tamamlayan Fenerbahçe hisseleri haberin ardından yeni haftaya hızlı yükselişle başladıktan sonra en yüksek 34,80 lirayı gördü. Fenerbahçe Futbol AŞ'nin piyasa değeri de bugünkü artışla 819 milyon liradan 854 milyon liraya yükselmiş oldu.

        Günün tek kaybettireni Trabzonspor

        Şu dakikalar itibariyle borsada işlem gören spor şirketlerinden Beşiktaş yüzde 0,98 ve Galatasaray ise yüzde 0,45 yükselişle işlem görürken, Trabzonspor hisseleri ise cuma günü kapanışına göre yüzde 0,24 düşüş kaydetti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ