Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Turizm O plajda şezlong,şemsiye olmayacak - Turizm Haberleri

        Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, bilim adamlarının 'İztuzu Plajı'nda şezlong da olmaması gerektiğini' söylediklerini belirterek, "insan ayağından başka hiçbir şey olmaması lazımmış. Orayı öyle bir hale getireceğiz ki şezlong, mezlong, şemsiye, memsiye hiçbir şey olmayacak" dedi.

        Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Afyonkarahisar'da Kristal Düğün Salonu'nda düzenlenen AK Parti 57'nci İl Danışma Meclisi toplantısına da katıldı. Burada yaptığı konuşmada hükümetin icraatlarını öven Güllüce, İztuzu Plaşıyla ilgili tartışmalara da değinerek şunları söyledi:

        "Her şeye bir bahane bulmaya çalışıyorlar. Caretta carettalarla ilgili çadır, madır kurdular. Sanki bu ülkedeki insanların hayvan, tabiat sevgisi yokmuş gibi davranıyorlar. Orayla ilgili de çabalarımız var. Yaptırdığım araştırmada bilim adamaları İztuzu Plajı'nda şezlongun da olmaması gerektiğini belirtti. Ben bunu bilmiyordum, çok yakınlarda öğrendim. İztuzu Plajı'nda insan ayağından başka hiçbir şey olmaması lazımmış. Sadece insan olması gerekiyor. Orayı öyle bir hale getireceğiz ki insan ayağının değdiğinden başka, şezlong, mezlong, şemsiye, memsiye hiçbir şey olmayacak. Biz hayvanları onlardan daha çok seviyoruz. Bizim amacımız da hakikaten budur. Çünkü biz bütün yaratılmışlara karşı kendimizi sorumlu hissederiz. Bu konuda çalışacağız."

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ