Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Turizm Mardan'da ücretsiz izin şoku! - Turizm Haberleri

        Monica Bellucci'den Paris Hilton'a, Richard Gere'den Mariah Carey'e, Hollywood yıldızlarını Antalya'da buluşturan Mardan Palace Oteli'nde elektrik kesintisinden sonra şimdi de zorunlu izin şoku yaşanıyor. Açılışında 35 milyon dolar harcanan ve adeta Binbir Gece Masalları'nı andıran açılış seremonisinde siyaset, spor, bilim ve ekonomide dünyaca ünlü isimleri bir araya getiren Mardan Palace Oteli'nin 890 çalışanı zorunlu izne çıkarılıyor.

        Sabah Gazetesi'ndeki habere göre, hafta başında Mardan Palace'ın Akdeniz Elektrik Dağıtım (AKEDAŞ) şirketine olan 3 milyon 735 bin TL'lik yapılandırılan borcunu ödemediği ve şalterlerin indirildiği ortaya çıkmıştı.

        Elektrik parası Cavalli'den

        Mardan Palace'ın sahibi İsmailov, borçlarını ise Cavalli'den gelen parayla ödeyecek. Moskova merkezli AST Group'un patronu Telman İsmailov, Rusya'nın en lüks restoranlarından biri olan Prauge'ı (Prag) İtalyan moda devi Cavalli'ye sattı. Moskova'daki Prague Restaurant'ı 450 milyon dolara vitrine koyan İsmailov'un Cavalli ile el sıkıştığı belirtiliyor. 1.5 asırlık geçmişi olan Prague Restaurant'ı alan İtalyan moda devi Roberto Cavalli'nin restorasyona başladığı kaydediliyor. Cavalli, restoranın adını Just Cavalli yapacak. Prague, dış mimarisiyle Londra'nın simgesi Harrods'a benzerliği ile dikkat çekiyor

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ