Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Mobil Tanıtımından bir gün önce iPad Air 2 ve iPad Mini 3, Apple'ın sitesinde göründü - Teknoloji Haberleri

        Tanıtımından bir gün önce (dün) iPad Air 2 ve iPad Mini 3, Apple'ın sitesinde göründü. IGN.com'un haberine göre, iTunes Store’daki resmi iOS 8.1 kullanıcı rehberinde çıkan görüntülerde iPad Air 2 ve iPad Mini 3 kendini gösterdiği öne sürüldü. TouchID parmak izi sensörü bulunduran iki cihaz, görsel olarak yayımlandı. Ancak Apple'ın böyle bir hata yapmayacağını, Google'ın Nexus'u tanıtması üzerine stratejik bir hamle olarak görüntülerin bilerek sızdırıldığını iddia ediliyor. Konuyla ilgili olarak henüz Apple cephesinden bir açıklama gelmedi. Haber internette yayıldıktan sonra iOS 8.1 kılavuzunun kaldırıldığı gözlendi.

        İŞTE SIZAN O GÖRÜNTÜ

        APPLE STORE DA KAPANDI!

        Apple'ın Türkiye saati ile 20:00'de 2 yeni ürünü iPad 2 Air ve iPad 3 mini tanıtacağı etkinlik öncesi geleneksel olarak internet sitesini kapattı. Apple Store giren kullanıcılar her tanıtım toplantısı olduğu gibi bugün de "We'll back soon! (Geri döneceğiz!)" ilanı ile karşılaşıyor. Yeni ürünlerin siteye yüklenmesinin ardından Apple Store'un tekrardan açılması bekleniyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ