Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Yeni Steve Jobs filmi geliyor! - Teknoloji Haberleri

        Hollywood'un 2011'de vefat eden Apple'ın efsanevi CEO'su Steve Jobs'a ilgisi tüm hızıyla devam ediyor. 2013 yılında Ashton Kutcher'ın başrolünde oynadığı Jobs filmi, Steve Jobs'ı yanlız ve otoriter bir figür olarak gösterdiği için izleyiciler tarafından yoğun bir şekilde eleştirilmişti.

        Senaryosu Aaron Sorkin tarafından yazılan ve yönetmenliğini Danny Boyle'un üstlendiği yeni 'Steve Jobs filmi' Apple ve Steve Jobs'ın hayatını değiştiren üç önemli ürünün geliştirilmesi ve tanıtımına odaklanacak: 1984 yılında tanıtılan Macintosh bilgisayar, 1988'de görücüye çıkan NeXT bilgisayar ve yakın zamanın en popüler teknolojik aygıtı iPod.

        Resmi açıklama yapılmasa da teknoloji sitelerinde Steve Jobs'ı X-Men serisinin yıldızı Michael Fassbender'in, Jobs'ın ortağı Steve Wozniak'ı ise Seth Rogen'ın oynayacağı iddia ediliyor.

        Filmle ilgili resmi herhangi bir açıklama yapılmazken, California'da Steve Jobs'ın çocukluğunun geçtiği evin aynısının film seti olarak hazırlandığı bir fotoğraf sosyal medyada günün en çok paylaşılan görüntülerinden oldu:

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ