Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Oyun Invisible Boyfriend baskıdan kurtarıyor... - Teknoloji Haberleri

        haberturk.com/EKONOMİ SERVİSİ

        Boşandıktan sonra çevresinin, özellikle de annesinin 'bul artık birisini' baskısından bunalan ABD'li Matt Homann ilginç bir uygulama yarattı. Invisible Boyfriend(görünmez erkek arkadaş) ve Invisible Girlfriend(görünmez kız arkadaş) isimli iki farklı versiyonu bulunan uygulama telefonunuza sevgiliniz varmış gibi mesaj atıyor ve sesli mesaj bırakıyor.

        Dün beta sürümü kullanıcıların beğenisine sunulan uygulamaya ayda 24.99 dolar verdiğiniz takdirde size 100 SMS, 10 sesli mesaj ve 1 elle yazılmış not gönderiyor. Uygulamanın sitesine girip 'görünmez sevgilinizin' fotoğrafını yükleyip yaş ve kişisel bilgilerini belirliyorsunuz. Arzu ederseniz tanışma hikayenizi de yazıyorsunuz. Böylece gelen mesajların bazıları bu hikayeye uygun unsurlar barındırıyor. Böylece çevrenize sevgiliniz olduğunu rahatlıkla kanıtlayabiliyorsunuz.

        Matt Homann uygulamanın hikayesini şirket blogunda şu şekilde anlatıyor: "Şükran Günü yaklaşırken annem aradı ve yemeğe birisini getirip getirmeyeceğimi sordu. O anda bir sevgilim olmadan kendisine tatmin edici bir cevap vermenin ne kadar güzel olacağını düşündüm. Daha sonra aynı sorunu paylaşan başkaları olduğunu da farkettim"

        Blogda yer alan bilgilere göre kullanıcılar uygulama ile karşılıklı mesajlaşabiliyor. Hatta 'görünmez sevgili' arada kıskançlık bile yapıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ