Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Oyun WhatsApp bilgisayara geldi! - Teknoloji Haberleri

        Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp artık web üzerinden de kullanılabiliyor. Şu anda sadece Google Chrome'da çalışan WhatsApp Web, iOS'lu cihazlar tarafından desteklemiyor.

        WhatsApp'ı web üzerinden kullanmak için web.whatsapp.com adresini ziyaret ettikten sonra, telefonunuzdaki WhatsApp uygulamasını açıp ekrandaki QR kodunu taratmanız gerekiyor. Web özelliği için herhangi bir ücret ödemeniz gerekmiyor. QR kodunu taratabilmek için WhatsApp'ın son sürümüne ihtiyacınız var. Güncellemeler kademeli olarak dağıtıldığından henüz telefonunuza ulaşmamış olabilir.

        WhatsApp Web'in kullanıcılarla buluşması telefona olan ihtiyacı bitirmedi çünkü uygulamanın blogunda belirtildiği üzere "WhatsApp Web, telefonunuzun basit bir uzantısıdır: web tarayıcısı telefonunuzdaki sohbetlerinizi ve mesajlarınızı yansıtır. Bu tüm mesajlarınız hala telefonunuzda aktif demektir."

        İşlev, iOS dışında Android, Windows Phone, BlackBerry ve Nokia S60'ta kullanılabiliyor. iOS'un dışarda kalma nedeni, WhatsApp'tan yapılan açıklamaya göre iOS'un dışarıda kalma nedeni "Apple'ın platformundaki kısıtlamalar" oldu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ