Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Para MARRO.WS Avrupa'da adından söz ettiriyor - Makro Ekonomi Haberleri

        İkinci versiyonu ile sosyallik alanında önemli bir boyut kat edilen Marro.ws’da artık sistemi kullanan kullanıcılar, farklı kişileri sakladıkları verilere göre takip etmeye başlayabildiğini ve bu kişilerin yaptıkları saklamalardan haberdar olabiliyor.

        15 Ağustos’ta resmi olarak duyurulan yeni versiyonu ile benzer ilgi alanlarına sahip kişilerin profil sayfalarına görüntüleyebilme, takip etme, mesajlaşma, dürtme, detaylı arama, gibi kullanıcılarına kırktan fazla yeni özellik sağlayan Marro.ws Avrupa’nın en prestijli sosyal medya sitesinde “Marro.ws: Zekice Tasarlanmış Güçlü Bir Servis” başlığıyla yer aldı.

        Üçüncü ayını yeni dolduran bir Marro.ws projesini Amerika’da açtıkları ofis üzerinden yürüttüklerini belirten ekip dört kişiyi istihdam ediyor.

        Şu ana kadar ellerinde bulunan kaynakları kendilerinin oluşturduğunu ve bu kaynaklar ile düşündüklerinin %25’ini hayata geçirebildiklerini ifade eden ekip; ABD, Polonya, İngiltere, İtalya, Çin, Almanya, Belçika ve Hindistan gibi ülkelerin en yüksek ziyaretçi kaydettikleri ülkeler arasında bulunduğunu söylüyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ