Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Lady Gaga'nın 1 milyarlık rekoru GALERİ - Teknoloji Haberleri

        İnternette yayınlanan videolarla ilgili data toplayan analiz şirketi Visible Measures, videoları 100 milyondan fazla tık alan markaları düzenli olarak bir listede topluyor. Son yayınlanan listede firma yetkililerini dahi şaşırtan bir ilk yaşandı. Zaten listenin gediklilerinden olan Lady Gaga son 3 videosu ile toplamda 1 milyara ulaşan ilk marka/isim oldu.

        Lady Gaga 65 videoluk listede Poker Face isimli kilibiyle 374606.128 görüntülenme, Just Dance klibiyle 272.941.674 tık, Bad Romance ile de 360.020.327 'lik izlenme rakamlarıyla toplamda 1 milyar görüntülenmeyi geçen ilk kişi oldu. Gaga bu yeni rekoru ile 980 milyonluk tık alan The Twilight Saga (Alacakarnalık) film serilerini geride bıraktı.

        Visible Measures'ın verilerine göre Şu an video sitelerei Vevo ve youtube'da da Lady Gaga en çok görüntülenen isim. Vevo'nun ziyaretçilerinden yüzde 25'i onun adını aratıyor.

        Lady Gaga özellikle Beyonce ile birlikte seslendirdiği Telephone şarkısına çektiği kliple olay yarattı. Klipte kadınlar hapishanesine atılan bir fahişeyi oynayan Gaga cüretkarlığın sınırlarını zorluyor. Kadın mı erkek mi olduğu tartışma konusu olan Gaga, videonun bir sahnesinde üzerinde sadece şeffaf bir çorap varken çırılçıplak görünerek dedikodulara cevap verdi. Sado-mazo görüntüler içeren ve lezbiyenlik kokan klip dünyanın bir çok yerinde yasaklandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ