Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Güvenli İnternet kampanyası başladı - Teknoloji Haberleri

        Güvenli İnternet Kampanyası; Habertürk Gazetesi ve Microsoft'un desteklediği önemli bir sosyal sorumluluk projesi, ebeveynleri eğitmeye, yetişkinlerin iş ve özel hayatlarında bilgisayarlarını ve interneti daha güvenli kullanabilmelerine yönelik önemli bir bilinçlendirme kampanyasıdır. Riskleri hayatımızdan uzaklaştırdığımızda internet çocuklar için vazgeçilmez bir eğitim, eğlence ve oyun alanı, kendimiz içinse sınırsız bir bilgi kaynağıdır.

        İnternette çocukların güvenliği her şeyden önemlidir. Çocukların müstehcen yayın ya da şiddet içeren internet sitelerine tesadüfen ve kolaylıkla girmesi, yaşına uygun olmayan görüntülerle karşılaşması, kimliği belirsiz ve tehlikeli kişilerce kandırılma ya da taciz edilme ihtimali tüm yaşantılarını etkileyecek ve kalıcı izler bırakacak sonuçlar doğurabilir. İnternete bağlıyken iş ve özel hayatımızın, bilgisayarımızın ve özellikle çocuğumuzun karşılaşabileceği riskleri bilmek, bu riskleri ortadan kaldırmanın yollarını öğrenmek ve önlem almak içimizi rahatlatacaktır.

        Güvenli TIKLA!

        İnternetin yaşam ve iş yapma tarzımızı değiştirdiği bir gerçek. Çalışmak, alışveriş yapmak, oyun oynamak, bilgi edinmek, sosyalleşmek, müzik paylaşmak, günlük tutmak, aile ve arkadaşlarımızla iletişim kurmak için her gün internete bağlanıyoruz. İnternet bu kadar hayatın içine girmişken şiddet, taciz, tehdit, pornografik içerik ve zararlı yayınlara karşı bilinçli olmak ve özellikle çocukları internetin sakıncalı yönlerinden korumayı öğrenmek gerçekten çok önemlidir.

        www.guvenliinternet.org

        Gazetenizle birlikte mutlaka isteyin

        Kampanya kapsamında dün referans niteliği taşıyan Güvenli

        İnternet Dergisi Habertürk Gazetesi ile birlikte dağıtıldı.

        Bugün yine Habertürk Gazetesi ile birlikte Türkiye için özel üretilmiş, içerisinde iş ve özel hayatınızı kolaylaştıran, aile koruma servisi sayesinde internetteki çocuklarınızın güvenliğini sağlayan Windows Live, bilgisayarınızın güvenliğini sağlayan anti-virus programı Microsoft Security Essentials ve Internet Explorer 8 güvenli tarayıcı bulunan Güvenli İnternet Sihirbazı CD'si verilecek. CD sayesinde tek tuşla bu programların hepsini genç yaşlı herkes çok kolayca bilgisayarına kurabilecek.

        www.guvenliinternet.org
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ