Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji ‘Sandığın yönünü sosyal ağlar çizecek’ - Teknoloji Haberleri

        İnternet Kurulu Başkanı Serhat Özeren; Facebook ve Twitter gibi özellikle gençleri ciddi biçimde etkileyebilen sosyal ağlara işaret ederek, “Bu seçimde kesin olarak sosyal medya daha da ön plana çıkacak “ dedi.

        Dünyada ve Türkiye’de 45 yaş altı nüfus içinde sosyal ağların etkisine dikkat çeken Özeren, bu durumun farkında olan liderlerin, seçim döneminde sosyal ağlar üzerinden etkileşime daha da ağırlık vereceğini vurguladı. 12 Haziran genel seçimlerinde, önceki yıllardaki seçimlerden farklı olarak sosyal ağlar ve internet ortamı önemli bir işlev üstlenecek. Sosyal ağlar üzerinden özellikle gençlere ve kararsız kitlelere ulaşabilen liderler ve partiler, başarılarını perçinleyecek.

        ‘ARTIK PARTİLERDE SOSYAL AĞ UZMANLARI BİLE VAR’

        İnternet Kurulu Başkanı Serhat Özeren; Facebook, Twitter gibi özellikle gençleri ciddi biçimde etkileyebilen sosyal ağlara işaret ederek, “Bu seçimde kesin olarak sosyal medya daha da ön plana çıkacak” dedi. Dünyada ve Türkiye’de, 45 yaş altı nüfus içinde sosyal ağların etkisine ve bu ağların izlenirliğine dikkat çeken Özeren, bu durumun farkında olan partilerin, seçim döneminde sosyal ağlar üzerinden etkileşime daha da ağırlık vereceğini vurguladı. Özeren, siyasi partilerin internet ve bilişim teknolojileriyle ilgili uzman kişileri bünyelerinde toplamaya başladığını belirterek, “Partilerde, bu alanla ilgili çok sayıda uzman görev yapıyor” dedi.

        OLCAY AYDİLEK- GAZETE HABERTURK- HT EKONOMİ

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ