Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Bedava konuşma uzatmaya gitti - Teknoloji Haberleri

        HABERTURK.COM EKONOMİ SERVİSİ

        Ev telefonlarından aksam 7’den sabah 7’ye kadar hem şehir içi hem de şehirler arası aramaları bedava yapma imkanı sağlayan kampanya uzatıldı. Türk Telekom bireysel müşterileri için akşam 7’den sabah 7’ye kadar ev ve iş telefonlarını aramak yıl sonuna kadar bedava oldu.

        Türk Telekom, “7’den 7’ye Bedava Kampanyası”nı, müşterilerinden gelen yoğun talep üzerine 1 Ocak 2012 saat 07.00’ye kadar uzattı. Kampanya, Türk Telekom müşterilerine yıl sonuna kadar akşam 7 sabah 7 arasında, şehir iç ve şehirler arası ücretsiz konuşma fırsatı sunmaya devam edecek.

        Tüm bireysel müşterilerin yararlanabildikleri 7’den 7’ye Bedava Kampanyası’yla ev telefonlarından akşam 19.00’dan sabah 07.00’ye kadar yapılan şehir içi ve şehirlerarası aramalar için herhangi bir ücret ödenmiyor. Tüm ev ve iş telefonları bedavaya aranabiliyor.

        Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan 7’den 7’ye Bedava Kampanyası’nın süresini müşterilerinin yoğun ilgisi üzerine uzatma kararı aldıklarını belirterek şunları söyledi:

        “Müşterilerimizin yoğun ilgi gösterdiği 7’den 7’ye Bedava Kampanyamızın süresini bir kez daha uzattık. Böylelikle müşterilerimizin daha uzun bir dönemde bedava görüşme yapabilmesinin önünü açtık. Kampanya süresinin uzatılmasında, kampanyadan yararlanan müşterilerimizin sayısında yaşanan hızlı artışın etkisi oldu. Kampanyalarımızın gördüğü ilgi, müşterilerimizin hayatına değer katma hedefimize ulaşmakta başarılı olduğumuzun bir göstergesi. Kampanyalarımız ve Ev Avantaj tarifelerimiz giderek daha fazla müşterimiz tarafından kullanılıyor. Müşterilerimizden aldığımız güç ve cesaretle önümüzdeki dönemde de hayata değer katan kampanyalarımızı sürdüreceğiz.”

        Bireysel müşteriler için 1 Ocak 2012 tarihine kadar devam edecek olan kampanya için herhangi bir başvuru ya da taahhüt gerekmiyor. Bu kampanyada 3 bin dakikalık adil kullanım limiti uygulanıyor.

        skunt@haberturk.com

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ