Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Başımıza melek yağacak VİDEO - Teknoloji Haberleri

        Türkiye'de ilk defa geniş bir alanda sanal gerçeklik teknolojisi kullanılarak tanıtım yapılacak. 18 Haziran tarihinde (yarın) Şişli'de bir alışveriş merkezinde bir erkek bakım markası, sloganında yer verdiği “Dikkat! Kızlar Üstüne Düşecek” sözünü gerçeğe dönüştürecek.

        Augmented Reality (Sanal Gerçeklik) teknolojisinin kullanıldığı etkinlikte melekler alışveriş merkezine gelenlerin üzerine “gerçekten” düşecek! Reklam filminde de kullanılan bu konsept, Sanal Gerçeklik teknolojisinin kullanılmasıyla gerçek hayatta da canlandırılmış olacak.

        Alışveriş merkezi önünde yer alacak logolu zeminin üzerine gelenler, dev ekrana baktıklarında üstlerine kızların düştüğünü görecekler. Bir anda yanında meleklerle görüntülendiğini fark edenlerin yaşayacağı şaşkınlığı tahmin etmek zor değil! Şüphesiz bazı gençler onunla samimi pozlar vermeyi deneyecek, bazıları da sarılmaya çalışacak… İnsanların aktivite boyunca Cevahir Alışveriş Merkezi'nde üstlerine düşen sanal Axe kızlarıyla yaşayacağı bu anlar facebook sayfasından da izlenebilecek.

        VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ