Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji İnterneti olmayana "Denemesi bedava" - Teknoloji Haberleri

        Deneme süresinin sonunda aboneliğine devam etmek istemeyenler hiçbir ücret ödemeden modemi iade ederken, aboneliğine devam etmek isteyenler ayda 9,99 TL’den başlayan avantajlı fiyatlarla internet hizmeti alabiliyor.

        Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET, Türkiye genelinde interneti olmayanlar için 2 ay sınırsız ve ücretsiz internet hizmeti sunduğu kampanyayla, eve veya ofise internet bağlatmak isteyenlerin karar vermesini kolaylaştırıyor. Kampanya kapsamında 2 ay boyunca internet hizmeti ücreti, bağlantı ücreti, vergiler ve modem ücreti alınmıyor.

        Evinde internet bağlantısı olmayanların karar vermesini kolaylaştırmak ve internetin sunduğu olanakları her kesimle buluşturmak için başlatılan bu dev kampanyadan iş yerleri de faydalanabiliyor.

        Kampanyaya katılmak için 24 ay taahhüt verilmesine rağmen, internet hizmeti almaya devam etmek istemeyenler deneme süresi içinde internet hizmetini herhangi bir ücret ödemeden veya herhangi bir yükümlülük altında kalmadan iade edebiliyorlar. Bu durumda kullanıcılardan sadece ücretsiz olarak aldıkları modemi iade etmeleri bekleniyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ