Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji "En İyi Akıllı Telefon" seçildi - Teknoloji Haberleri

        Mobil telefon üreticisi Samsung Electronics, GALAXY S II'nin Barselona'da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi’nin ev sahipliğini yapan GSMA tarafından "En İyi Akıllı Telefon" ilan edildiğini açıkladı. Samsung'un amiral gemisi akıllı telefon GALAXY S II, Samsung'un geçmişindeki tüm cihazlardan daha hızlı bir şekilde, sadece 5 ay içinde 10 milyonu aşarak 10 aylık sürede 20 milyon adetlik bir satışa ulaştı.

        Samsung Electronics BT ve Mobil İletişim Bölümü Başkanı JK Shin; “GALAXY S II hız, ekran ve içeriği yepyeni bir düzeye taşıyarak akıllı telefonlar için yeni bir standart belirledi. Orijinal GALAXY S'in fenomen halini alan başarısının üzerine gelen bu ödül bizi onurlandırdı ve bu cihazın pazarın ve tüketicilerin mobil teknoloji deneyimlerini değiştirmesi bize gurur verdi.”

        Samsung, 2012 Mobil Dünya Kongresi'nde yeniliklerini tanıtmaya devam ediyor; bunlar arasında tüm duyulara hitap eden 10,1 inçlik ekranı ve S Pen kolaylığı ile yeni bir cihaz kategorisi oluşturan GALAXY Note 10.1, dijital içeriği anında paylaşma deneyimini sunan projektörlü akıllı telefon GALAXY Beam ve başarılı GALAXY cihaz serisinde ve içerik ve hizmetleri üzerinde yapılan diğer eklemeler yer alıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ