Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Mobil Motorola'nın en yeni telefonu YouTube'a sızdı - Teknoloji Haberleri

        Google’ın 12,5 milyar dolara satın aldığı Motorola, yeni akıllı telefonlarıyla 2012’in ikinci yarısında tüketicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Geçmişte tanıtım videolarına ait görüntülerin internete düştüğü telefona ait yeni videolar dün YouTube’da ortaya çıktı.Ntvmsnbc'nin haberine göre görüntülerde eski videolara kıyasla büyük bir fark göze çarpmadığı belirtilirken, cihazın Android 4.0 (Dondurmalı Sandviç) kullandığı ve tasarım olarak DROID RAZR modelinden farklılaşmadığı ifade edildi. Tasarımda göz çarpan bir değişiklik, kapasitif tuşların ekranın altında yer alması.

        Kısa sürede internetten kaldırılan videolarda dikkatç eken bir özellik, gösterilen cihazın DROID RAZR HD değil, XT926 olarak adlandırılması. SlashGear sitesinin verdiği bilgiye göre, videoları yükleyen YouTube hesapları da kapatılmış durumda.

        Motorola’nın yeni telefonu hakkına bugüne kadar öne çıkan bilgiler, cihazın 4.6 inç (11,6 cm) ekran genişliğine, 720piksel ekran çözünürlüğüne sahip olacağı. Çift çekirdekli Qualcomm Snapdragon S4 1.5 Ghz işlemci kullanacağı söylenen telefon microSD kart girişine ve 32 GB bellek kapasitesine sahip olacağı öne sürülüyor. Sekiz mega piksel kamerası olması beklenen telefonun batarya gücü ise 2530 mAh olabilir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ