Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Mobil Turkcell müşteri hizmetleri numarası değişti - Teknoloji Haberleri

        444'lü numara kullanma zorunluluğunun kaldırılması sonrasında, yalnızca 532 tuşlayarak ulaşılabilen Turkcell Müşteri Hizmetleri, bundan böyle hem 532 hem de 0532 532 00 00 numaralarından hizmet verecek. Uygulama, 17 Ağustos'tan itibaren yurt dışından yapılan aramalarda yürürlüğe girdi, yurt içinde ise 6 Eylül'den itibaren kullanılabilecek.

        Türkiye'nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, müşterilerinin yurt içinden ve yurt dışından çağrı merkezine daha kolay ulaşabilmesi için yeni bir uygulama başlattı. Daha önce yasal zorunluluk nedeniyle yalnızca 444 0 532 üzerinden ulaşılabilen Turkcell Müşteri Hizmetleri'ne artık yalnızca 532'yi ya da 0532 532 00 00'ı tuşlayarak ulaşmak mümkün.

        Yurt dışına çıkan Turkcell'liler, yeni uygulama ile 17 Ağustos'ta tanıştılar. Turkcell'liler, artık yurt dışına çıktıklarında SMS ile bilgilendiriliyor ve müşteri hizmetleri aramalarını yeni numaralar üzerinden yapabiliyor.

        Turkcell Müşteri Hizmetleri'ne yurt içinden yapılan tüm aramalar, mevcut durumda 532 numarasının ücretlendirilmesi ile aynı olacak. Yurt dışından yapılan aramalarda, yurt dışı konuşma paketleri kapsamında konuşulan dakika kadar ücretlendirme yapılacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ