Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Mobil Galaxy Note 3 geliyor! - Teknoloji Haberleri

        Samsung cihazlarını lansman gününe kadar sır gibi saklıyor fakat güvenilir kaynaklar telefonların en önemli özelliklerini basına sızdırıyor. Galaxy S4'ün 14 Mart'taki tanıtımı merakla beklenirken, henüz tanıtımı yapılmayan Galaxy Note 3 hakkındaki sızıntı bilgilere yenileri eklendi.

        Korea Times'ta yayınlanan habere göre Samsung, Galaxy Note serisini devam ettirmeye kararlı ve Galaxy Note 3 isminde yepyeni bir telefonu bu yıl satışa sunacak.

        Galaxy Note 3'ün en önemli özelliği ise ekranı olacak; zira bugüne dek Samsung'un sunduğu en geniş ekranlı telefon Galaxy Note 3 olacak.

        EKRANDA HUAWEI'YI GEÇEMEDİ

        5.9 inç'lik bir ekrana sahip olması beklenen Galaxy Note 3'ün aksine Galaxy Note'un ekranı 5.3, Note II'nin ise 5.5 inç'ti.

        AMOLED dokunmatik ekrana sahip olması beklenen Galaxy Note 3, Exynos 5 Octa model 8 çekirdek işlemci kullanacak.

        Ancak bu haliyle bile Galaxy Note 3 dünyanın en geniş ekranlı akıllı telefonu olamayacak. Zira bir başka teknoloji devi, 6.1 inç ekranlı akıllı telefonunu halihazırda duyurdu bile! Samsung'un Note 3'te 6.3 inç gibi bir ekran boyutu olmasına izin vereceği düşünülmüyor. Tablet ve telefon arasında kalan bu cihazlar tek elle kullanıma uygun olmadıkları için tercih edilmiyorlar.

        Geçtiğimiz ay Barselona'da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi'nde kamuoyuna tanıtılan Huawei Ascend Mate, dünyanın en geniş ekranlı akıllı telefonu olma özelliğini taşıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ