Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji İnternet Twitter'ı kazanç kapası yaptılar... - Teknoloji Haberleri

        Bilkentli dört genç, Türkiye'de 10 milyona dayanan Twitter kullanıcılarına yönelik olarak twit ile puan toplama dönemini başlattı. Dört genç, Twitter kullanıcılarına yönelik olarak, atılan twit'lerle puan biriktirip bu puanlarla alışveriş yapılabilen Tweetlira adlı bir platfrom kurdu.

        YAPILMASI GEREKENLER NE?

        Adnan Fatih Saran, Ali Kabataş, Mehmet Mert Yücesan, Kerem Balcı'nın oluşturduğu grup adına konuşan sitenin kurucularından Ali Kabataş, "Bu proje sosyal medya üzerinden kazanç elde etme ve birtakım avantajlar sağlayan bir çalışma. Yapılması gereken ise bir Twitter hesabına sahip olmak ve aktif olarak düşüncelerinizi Twitter üzerinden paylaşmak. Belli konu ve markalar hakkında attığınız twit'ler de size puan kazandırmakta. Kazandığınız puanları kullanarak tweetlira.com sitesinde yer alan ürün ve hizmetlerden faydalanabiliyorsunuz" diye konuştu.

        Sloganlarının "Twit at, puan kazan ve marketten istediğin ürünü al" olduğunu belirten Kabataş, şöyle konuştu: "Uygulama ile Twitter'da tanıtımını yapmak isteyen markalar

        ya da bireylerden tanıtmak istedikleri konu ve etiketleri (hashtag'leri) alarak onları kullanıcılarına iletiyor. Kullanıcılar da bu etiketlerle attıkları twit'lerden kazandıkları puanları üyeleri aracılığıyla Twitter'da takipçilerine tanıtıyor ve bunun sonucunda üyeler hediye kazanıyor."

        Gazete Habertürk

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ