Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Oyun en pahalı iPhone uygulamaları, iPhone uygulamaları, cep uygulamaları - Teknoloji Haberleri
        1

        App Store büyük bir dünya ve bu dünyanın içinde binlerce ücretsiz uygulamanın yanında kullanıcıları özelliklerinden önce fiyatıyla şaşırtan uygulamalarda mevcut. İşte App Store'un en pahalı uygulamaları...

        2

        10- Stock Arbitrage Trader
        Fiyatı: 70 dolar
        Stock Arbitrage Trader Wall Street takipçileri ve yatırımcıları için tasarlanmış bir aplikasyon. Bu uygulama sayesinde borsayı yakından izleyebilir ve grafikleri takip edebilirsiniz. Aynı zamanda borsada alış ve satış yapabilir, borsayla ilgili haberlere ulaşabilirsiniz.

        3

        9- Sexy Finger Print Test HD
        Fiyatı: 100 dolar
        Sexy Finger Print Test seksepal notunuzu ölçen bir uygulama. Eğer 100 dolara sahipseniz Sexy Finger Print Test HD uygulamasını satın alabilir ve gelecekteki Brad Pitt ya da Mila Kunis olup olmadığınızı öğrenebilirsiniz.

        4

        8- XA1
        Fiyatı: 180 dolar
        XA1, müzikal açıdan bir farklılık yaratmak isteyen DJ'ler için önemli bir uygulama. Gerçek zamanlı bir spektrum analizerü olan uygulama size sesleri karıştırma ve oynamalar yapma imkanı sunar.

        5

        7- ROSIE Home Automation
        Fiyatı: 200 dolar
        Savant tarafından yaratılan bu uygulama ile evinizdeki tüm elektronikleri kontrol edebilirsiniz. Güvenlikten aydınlatmaya, radyodan, sıcaklığa herşeyi ayarlayabileceğiniz ROSIE Home Automation ile uzakta olsanız bile WİFİ sayesinde evinizi kontrol edebilirsiniz.

        6

        6- Water globe
        Fiyatı: 220
        Water globe uygulaması interaktif cisimleri su küresinin içinde görmenizi sağlıyor. Bu aplikasyon ile cisimlerin ağırlığını değiştirebilir veya üzerlerine kar yağdırabilirsiniz.

        7

        5- PDR Quote
        Fiyatı: 340 dolar
        Yüzlerce otomobil marka ve modelin veri tabanını içeren uygulamada otomobil fiyatları ve vergi tutarlarını inceleyebilirsiniz.

        8

        4- Barcelona vs. Madrid
        Fiyatı: 350 dolar
        Futbol fanatikleri için tasarlanan uygulama gerçekçi grafiklere ve simülasyonlara sahip. Fakat 350 dolarlık fiyatıyla şaşırtan oyunun neden bu kadar pahalı olduğu bilinmiyor.

        9

        3- Buddy Repperton Gold
        Fiyatı: 400 dolar
        Eğer kumarı ve sporu seviyorsanız Buddy Repperton Gold uygulaması tam size göre. Bu uygulama sayesinde fotbol, basketbol, beysbol tahminlerinde bulunabilirsiniz.

        10

        2- LSAT Titan
        Fiyatı: 500 dolar
        Eğer hukuk okumak istiyorsanız bu uygulama tam da size göre. 7 bin test sorusu içeren LSAT Titan, sınava hazırlanmanız için büyük bir yardımcı olacaktır.

        11

        1- iVIP black
        Fiyatı: 1000 dolar
        App Store'un en pahalı uygulaması olan iVIP, "milyonerlerin uygulaması" olarak biliniyor. Uygulamayı satın alan kullanıcılar şirketin partnerlerinden VIP hizmeti alabiliyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ