Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Mobil IOS 7.1'in sorunları kullanıcılardan tepki aldı, IOS 7.1 şikayetleri, iphone arızaları, IOS 7.1sorunu - Teknoloji Haberleri
        1

        Apple'ın işletim sistemi IOS'un yeni sürümü 7.1 geçtiğimiz hafta indirilmeye başlanmasına karşın bazı kullanıcıları memnun etmedi. IOS 7.0'nin ağır çalıştığı telefonlar ve iPadler için kurtarıcı gözüyle bakılan IOS 7.1, bu sefer başka sorunlarıyla ön plana çıktı. iOS 7.1 özellikle hızlı şarj tüketimiyle kullanıcılardan tepki aldı.

        2

        Apple, geçtiğimiz hafta mobil işletim sistemi iOS’un 7.1 sürümünü çıkardı. 1 hafta içinde Apple cihazlarının yüzde 26’sı tarafından indirilen güncelleme kullanıcıları tatmin etmiş değil. Birçok kullanıcı yeni güncellemeyle yaşadığı teknik aksaklıkları Apple’ın forumunda dile getirdi.

        3

        TEPKİ ÇEKEN O SORUNLAR

        Buna göre 7.1 güncellemesinde en sık yaşanan sorunlar arasında, şarjın hızla bittiği, bluetooth bağlantısının zayıfladığı ve cihazların aniden kapandığı görülüyor.

        4

        NASIL DÜZELTİLEBİLİR?

        Yahoo Tech’te yer alan habere göre, güncellemeyi iTunes üzerinden tekrar yüklemek sıkıntıları gidiriyor. Apple ise yaşanan aksaklıklar için henüz bir açıklama yapmadı.

        5

        IOS 8 EKRAN GÖRÜNTÜSÜ SIZDI

        Haziran ayında düzenlenecek WWDC 2014’te iOS 8’i görücüye çıkaracak şirketin iOS 8’de ne gibi yenilikler sunacağı Apple fanları tarafından merakla bekleniyor. iOS 7’de arayüz tasarımını değiştiren şirketin iOS 8’de tasarımsal bir değişiklik yapmaması bekleniyor.

        6

        İŞTE O GÖRÜNTÜ

        IOS 7.1 henüz piyasaya sürülmüşken Apple'ın yeni işletim sistemi IOS 8'e ait olduğu öne sürülen bir ekran görüntüsünün internete sızması büyük heyecan yarattı. Çinli sosyal medya sitesi Weibo üzerinden yayımlanan ekran görüntüsünün yeni IOS 8'in görüntüsü olduğu iddia edildi. iOS 8’de yapılacak en büyük yenilik Healthbook olacak gibi görünüyor. (Fotoğrafta, IOS 8'e ait olduğu öne sürülen arayüz gözüküyor)

        7

        HEALTHBOOK'UN ÖZELLİKLERİ NELER?

        Healthbook uygulamasının nasıl olacağı hakkında çeşitli görüşler ortaya atıldı. İddiaya göre, fitness/sağlık uygulaması olacak olan Healthbook, atılan adım sayısını, yürünen veya koşulan mesafeyi, gün içinde ne kadar kalori harcandığını belirtecek.

        8

        Healthbook uygulamasının nasıl olacağı hakkında çeşitli görüşler ortaya atıldı. İddiaya göre, fitness/sağlık uygulaması olacak olan Healthbook, atılan adım sayısını, yürünen veya koşulan mesafeyi, gün içinde ne kadar kalori harcandığını belirtecek.

        9

        Healtbook haricinde geliştirilen Preview ve TextEdit uygulamalarının Apple’ın bulut depolama servisi iCloud’da depolanan Önizleme ve TextEdit dosyalarını açabileceği iddia ediliyor. Bir tür kullanıcı kılavuzu işlevinde olacak Tips’in ise ne gibi işleve sahip olacağı şu an için belli değil.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ