Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Mobil Apple'inm yeni ürünü iWatch hakkıdna beklentiler gün geçtikçe artıyor - Teknoloji Haberleri

        Mahmut SANCAK / HT GAZETE

        Apple’ın eylül ayında yapması beklenen yeni ürün tanıtımına yönelik zaman yaklaştıkça beklentiler de artmaya devam ediyor. Yeni iPhone 6’nın iki farklı seçenekte olacağı ileri sürülürken özellikle iWatch’a yönelik tahminler hayal gücünü zorluyor. ABD’li teknoloji şirketi Apple’ın merakla beklenen akıllı kol saatinin tanıtımı geciktikçe söylentiler de artıyor. Söylentiler ise zaten sürekli yüksek seviyede bulunan kullanıcı beklentilerinin daha da şişmesine neden oluyor.

        KALP KRİZİNE KARŞI ÖNCEDEN UYARI!

        Apple açısından bakıldığında ise ürünün henüz tanıtımı dahi yapılmamış olmasına rağmen ilginin sürekli canlı kalması şüphesiz büyük bir kazanç. Ancak beklentilerin hızla artması hayal kırıklığı tehlikesini de beraberinde getiriyor. En son söylentilere göre iWatch’ın tanıtımı bu yaz yapılacak. İddialara göre uzun süreli kalp taraması yapacak olan cihaz elde ettiği EKG bilgileriyle olası bir kalp krizine karşı önceden uyarıda bulunabilecek. Bu beklentilerin ne kadarı hayata geçer bilinmez ama yeni bir hayal kırıklığı en gedikli Apple hayranlarını bile sarsacaktır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ