Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Mobil Apple'in yeni telefonu iPhone 6 hakkında her gün yeni bir iddia daha ortaya atılıyor - Teknoloji Haberleri

        Apple'în yeni telefonu iPhone 6 hakkında her gün yeni bir iddia daha ortaya atılıyor. En yenisi ise Çinli sosyal paylaşım sitesi Weibo'da ortaya çıkan bir fotoğraf. Fotoğraftaki telefon iskeletinin, iPhone 6'ya ait olduğu öne sürüldü. iPhone 5 ile yan yana tutulan iskeletin iPhone 5 den çok daha büyük olduğu görüldü. Cihazla ilgili başka bir bilgi verilmedi.

        FİYATI NE KADAR OLACAK?

        Bugün ortaya çıkan başka bir iddia ise Peter Misek isimli bir analistten geldi. Misek, Apple'ın şu sıralar mobil operatörler ile iPhone 6'nın ABD fiyatı hakkında görüşme halinde olduğunu , ayrıca iPhone 6'nın fiyatının önceki iPhone'lara oranla 100 dolar daha fazla olacağını açıkladı. Başka bir analist ise şimdiden iPhone 6 hakkındaki fiyat beklentisini açıkladı. Pac Crest analisti Andy Hargreaves, iPhone 6'nın kontratlı olarak 299 dolardan satışa sunulacağını söyledi. Bunun yanında iPhone 6'nın kontratsız fiyatı ise 749 dolar olacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ