Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Mobil 2014'te piyasaya sürülecek akıllı telefonlar - Teknoloji Haberleri
        5

        LG G3

        Bir önceki model G2, 2013'te sürpriz bir başarı yakalamıştı ve Koreli firmayı cep telefonu yarışına yeniden sokmuştu. LG G3'ün bize neler sunacağını ise merakla bekliyoruz.

        6

        27 Mayıs'ta resmi olarak tanıtılacak olan LG G3, çok yüksek çözünürlüklü bir QHD ekrana sahip olabilir. Bu 1.440 x 2.560 çözünürlük anlamına geliyor. Yalnız bu durumda G3'ün pil ömrü konusunda biraz endişeliyiz. Yine de LG'nin pil ömrü konusundaki başarılarını düşününce, G3'ün de pil ömrü konusunda umutlu olabiliriz.

        7

        Bunlara ek olarak, G3 de Apple ve Samsung gibi parmak izi tarama savaşına katılabilir. Donanım olarak, Qualcomm'un güçlü Snapdragon 801 işlemcisini bekleyebiliriz.

        8

        NEXUS 6

        Google'ın Nexus serisi akıllı ceplerini, Google Edition cepler uğruna ortadan kaldırabileceğine dair söylentiler vardı. Ama bunlar Nexus 6'nın sabırsızlıkla beklenmesini engellemedi.

        9

        Bir akıllı cepte Nexus logosunu gördüğünüzde, bu iyi bir donanıma uygun bir fiyat anlamına geliyor diyebiliriz. Bundan önceki iki Nexus cepten LG sorumluydu. Ve Nexus 6'yı geliştirmek için de en uygunu yine LG gibi görünüyor. Nexus 6'nın LG G3 temel alınarak yapılması olasılığı da yüksek.

        10

        Yalnız ona göre kameranın biraz daha basit olmasını, microSD yuvasının olmamasını ve ekranın amiral gemisi yarışındaki kadar iyi olmamasını bekleyebiliriz. Yine de Full HD çözünürlüğünde olmasını bekliyoruz.

        11

        SAMSUNG NOTE 4

        Samsung, tablet telefon karışımı serisindeki yeni cihazını resmi olarak duyurmasa da, Galaxy Note 4'ün bu senenin ilerleyen zamanlarında çıkacağı kesin.

        12

        Şu an için hakkında pek bir bilgi olmasa da, daha büyük bir ekrana (Note 3'deki 5.7 inç'ten daha fazla), daha hızlı bir işlemciye ve geliştirilmiş bir kameraya (muhtemelen 20MP) sahip olması bekleniyor. Galaxy S5'te bulunan su geçirmez yapı ve kalp atış hızı sensörünü de, Galaxy Note 4'te görme ihtimalimiz yüksek.

        Henüz sadece birkaç ayını geride bıraktığımız 2014 yılında piyasaya sürülecek yeni cep telefonları bizi bekliyor. Teknoloji dünyasında bomba etkisi yaratması beklenen bu akıllı telefonlar bir çok yeni özelliği de beraberinde getirecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ