Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Mobil mesajlaşma uygulaması LINE 1 milyar kişi tarafından cep telefonuna indirildi, en çok indirilen uygulamalar, telefon uygulamaları, mesajlaşma uygulamaları - Teknoloji Haberleri

        23 Haziran 2011'de ücretsiz bir mobil mesajlaşma uygulaması olarak kurulan LINE, bundan yalnızca üç yıl sonra mobil bir platform olarak tüm dünyada 1 milyar indirmeye ulaştı.

        Kuruluşundan yalnızca 4 ay sonra, Ekim 2011'de hizmetleri arasına ücretsiz sesli aramayı ve tüm dünyada büyük bir hayran kitlesi olan sticker'ları ekleyen LINE, bu hızlı gelişmesini 230 ülkedeki faaliyetleriyle sürdürdü.

        NELER SUNUYOR?

        Kullanıcılarına güvenli ve dinamik iletişim deneyimini sunan LINE, görüntülü arama özelliği ile de milyonlarca kullanıcının tercihi haline geldi. Son olarak uygun fiyata yurtiçi ve yurtdışı, her yöne yüksek kaliteli telefon görüşmesi yapma olanağı sağlayan LINE Premium Call özelliğini hizmetlerine ekleyen LINE'ın mesajlaşma uygulamasını tüm dünyada 470 milyondan fazla kişi kullanıyor.

        LINE ile entegre çalışan LINE ailesi uygulamaları kullanıcıların iletişim, dijital içerik, oyun , uluslararası beden ölçüsü tablosu gibi kullanışlı araç, medya ve daha birçok alandaki ihtiyacını karşılıyor. LINE Camera, LINE Game ve kullanıcıların kendi avatarlarını oluşturarak sosyalleştiği topluluk uygulaması olan LINE Play dahil, bu mobil platformda şu an itibarıyla 63 hizmet sunuluyor. Tüm aile uygulamaları LINE ile entegre olarak kullanıcıların sevdikleriyle iletişime geçmelerini sağlıyor. LINE üzerinden sunulan bağlantıların tüm avantajından yararlanan hizmetler uygulamaları daha keyifli bir hale getirirken yeni kullanıcıları cezbediyor. 90 milyon indirilmeyi aşan LINE Camera'nın da aralarında bulunduğu 14 aile uygulaması 10 milyon indirmeyi aşmış durumda. LINE'ın oyun servisi LINE Game üzerinden sunulan uygulamalarda da durum farklı değil. Aralarında 43 milyon defa indirilen LINE POP'un da bulunduğu dokuz oyun 10 milyondan fazla indirildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ