Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Oyun İşte 2015'in oyun tarihine geçmesini sağlayacak 5 oyun, en iyi oyunlar, 2015'in en iyi oyunları - Teknoloji Haberleri
        1

        DYING LIGHT
        Tam zombi oyunlarından kurtulduk derken, yeni bir zombi oyunu ortaya çıkarak bizi şarşırtmayı başarıyor. Dying Light ise son yıllardaki zombi oyunlarının çıtasını zirveye ulaştırmayı başarıyor. Oyunda gece olduğunda tüm göreviniz, hayatta kalmak. Gün içinde yavaş hareket eden ve kolay bir hedef olan zombiler, geceleri tam bir ölüm makinesine dönüşüyorlar. Gece yapacağınız mücadelede gün içinde yaptığınız hazırlıkların önemi büyük.

        2

        THE WITCHER 3: WILD HUNT
        The Witcher serisini hiç denemediyseniz, müthiş bir RPG deneyiminden mahrum kalmışsınız demektir. The Witcher 3, büyüleyici ortamlar, dişe diş dövüşler ve eğlenceli bir hikayeyi aynı anda sunmayı başarıyor. Oyunda saatlerinizi harcayacağınız, Skyrim'den bile yüzde 20 büyük olduğu söylenen bir açık dünyadasınız.

        3

        METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN
        The Phantom Pain'in 2015'te yayınlanacak olan tam sürümü, gizli aksiyon öğelerini açık dünya ile birleştirecek. Metal Gear serilerinin çizgisel doğası sizi sıktıysa, 2015'te bekleyeceğiniz oyun Metal Gear Solid V olmalı.

        4

        MARIO MAKER
        Oyun hakkında henüz çok fazla şey bilmesek de, gösterilen kısa video heyecanlandırmaya yetti. Eski Nintendo hayranlarındansanız, kendi Mario seviyelerinizi yapmayı düşlemiş olma ihtimaliniz var. Mario Maker, bu düşünüzü yerine getirmenizi sağlayacak.

        5

        BLOODBORNE
        Zor oyunları seviyorsanız, Bloodborne tam size göre olacak. Dark Souls ve Demon Souls'un da geliştiricisi From Software'in geliştirdiği Bloodborne hakkında henüz çok fazla şey bilmiyoruz. Bildiğimiz oyunun korku temalı olacağı ve yaratıklarla dolu bir Gotik şehirde geçeceği.

        Kaynak: Chip Online

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ