Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Mobil Apple'dan iPhone 6 beklenirken, Samsung bugüne kadar ürettiği en gelişmiş akıllı telefonu tanıttı - Teknoloji Haberleri

        Güney Koreli teknoloji devi Samsung’dan, Apple’ın çıkarması beklenen yeni modeline karşı hamle geldi.

        Samsung, bugüne kadar ürettiği en büyük akıllı telefon olan Alpha’yı tanıttı. Eylül’de piyasaya sürülmesi beklenen Galaxy Alpha, metal çerçeveye sahip. Model beş farklı renkte satışa çıkacak Alpha, 4,7 inç, yüksek çözünürlüklü ekrana sahip ve 7mm kalınlığında. Modelin 12 megapiksel çözünürlüklü kamerası var.

        APPLE YENİ TELEFONUNU EYLÜL'DE TANITACAK

        Eylül akıllı telefon devleri için kritik önem taşıyacak gibi görünüyor. Apple, 14 Eylül’de iPhone’larla ilgili yeni bir toplantı gerçekleştireceğini açıklamıştı. Uzmanlar, bu toplantıda daha büyük ekranlı yeni model iPhone 6’nın tanıtılmasını bekliyor.

        SAMSUNG’A UYARI

        Samsung son dönemde geleceğine yönelik uyarılar almaya başladı. Kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, Güney Koreli şirketin pazar payının 2015 yılına kadar yüzde 31’den yüzde 25’e düşeceğine işaret etti.

        APPLE’I GEÇEMEZ

        Uzmanlar, Samsung’un çıkardığı yeni modelin Apple’ın merakla beklenen telefonu iPhone 6’nın önüne geçemeyeceğini söylüyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ