Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Mobil Apple'ın 9 Eylül'de yeni telefonu iPhone 6'yı açıklaması bekleniyor - Teknoloji Haberleri

        Teknoloji severlerin merakla beklediği ana sadece 3 gün kaldı! Apple'ın 9 Eylül'de yeni telefonu iPhone 6'yı açıklaması bekleniyor. Şüphesiz yeni telefonlar Apple'in akıllı cihazlar için olan işletim sistemi iOS'un son sürümü iOS 8 yüklü olarak satışa sunulacak. Fakat Apple cephesinden gelen son haberler iOS 8 hakkında büyük şüphe uyandırdı. BGR'nin haberine göre Apple, daha iOS 8 çıkmadan iOS 8.1 üzerinde çalışmaya başladı. Bu durum akıllara iOS 8'deki açıklar nedeniyle mi Apple yeni versiyon üzerinde çalışmaya başladı sorusunu getirdi. Zira Apple kullanıcıları iOS 7'deki açıklar nedeniyle yoğun şikayetlerde bulunmuş, Apple da yazılımın yeni sürümünü piyasaya sürmek zorunda kalmıştı. Büyük yeniliklerle gelen iOS 8'in, Apple kullanıcılarının adeta sağlık asistanı olacağı ifade ediliyor. iPhone 6 ile sunulacak iOS 8, ayrıca iPhone 4 sonrası için bütün iPhonelar ve iPadlar'a indirilebileceği açıklandı.

        ÇİN'DE SATIŞA ÇIKIYOR

        iPhone 6'nın tanıtımı henüz yapılmadı fakat cihaz daha şimdiden Çin'de satışa çıkıyor. China Telecom, internet sitesini iPhone 6 ön satışı için güncelledi. Sitesine telefonun 4.7 inç ve 5.5 inç ekranlı iki versiyonu için satış opsiyonu koyan şirket, telefonun 3 MB'lik geliştirilmiş ön kameraya, daha iyi parmak izi teknolojisine ve Dual Core A8 işlemciye sahip olduğunu ifade etti. Cihazın fiyatı henüz belirtilmedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ