Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Mobil ABD'de 19 Eylül'den itibaren raflardaki yerini alacak telefonların Türkiye'ye geliş tarihleri de kesinleşti. Vodafone ve Turkcell, iPhone 6'ları müşteri için satışa sunacağı tarihi birbiri ardına açıkladı. - Teknoloji Haberleri

        Apple, görkemli bir törenle yeni telefonlar iPhone 6 ve iPhone 6 Plus'u gün yüzüne çıkardı. ABD'de 19 Eylül'den itibaren raflardaki yerini alacak telefonların Türkiye'ye geliş tarihleri de kesinleşti. Vodafone ve Turkcell, iPhone 6'ları müşteri için satışa sunacağı tarihi birbiri ardına açıkladı.

        Vodafone Türkiye, yeni iPhone 6 ve iPhone 6 Plus akıllı telefonların, 26 Eylül itibariyle Vodafone Cep Merkezleri’nde yer alan "Vodafone Çok Satanlar Masası"nda satışa sunacağını açıkladı. Açıklamaya göre aboneler, her iki model için de 19 Eylül itibariyle internet sitesindeki formu doldurarak ön bilgi sahibi olabilecek. Vodafone Türkiye, iPhone 6 ve iPhone 6 Plus kullanıcılarına, ülke geneline yayılmış hızlı 3G ağından yararlanma imkânı da sunacak.

        Turkcell, tüm dünyada teknoloji tutkunlarının merakla beklediği iPhone 6 ve iPhone 6 Plus’ı 26 Eylül’de satışa sunuyor. Turkcell kullanıcıları en yeni iPhone’lara bu tarihten itibaren Turkcell İletişim Merkezleri veya turkcell.com.tr’den satın alabilecekler.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ