Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Operatörler saat 12'den itibaren iPhone'ları satışa sunacak. - Teknoloji Haberleri

        HABERTURK.COM / EKONOMİ SERVİSİ / ÖZEL HABER

        Telefon kullanıcılarının merakla beklediği iPhone 6 ve iPhone 6 Plus, bu akşam saat 00.01'den itibaren 3 GMS operatörü tarafından satışa sunulacak.

        Büyük bekleyiş nihayet son buluyor. Bu gece itibariyle kullanıcılar yeni iPhone'lara kavuşabilecek. Her çıktığı dönemde fiyatlarıyla adından söz ettiren iPhone 6'ların kaç liradan satışa sunulacağı merak konusu.

        iPhone'ları Türkiye'de ilk elden satabilecek olan Apple iPhone'ların satışına yarın sabah 08.00'de başlayacak. Apple Store'da İphone 6, 2.349 TL'den, iPhone 6 Plus ise 2.649 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

        Apple'ın ilan ettiği fiyatlar sonrası gözler operatörlerde. Avea İletişim Merkezleri'nde, Turkcell ise Suadiye mağazasında Vodafone ise İstanbul'da Bağdat caddesi İstinye Park AVM ve İstiklal caddesinde iPhone 6'ları müşterileriyle tanıştıracak. Bir operatörün verdiği bilgiye göre iPhone'ların 2 bin lira ile 3 bin lira arasında bir fiyat aralığı olacak.

        Turkcell'de 16 GB İphone 6, 24 ay taksitle aylık 177,99 TL, peşin 2299 TL'den iPhone 6 Plus ise 24 ay taksitle aylık 199,99 TL'den satışa sunulacak. Bu fiyatlar 2 yıllık taahhüt gerektiren paketlerle birlikte geçerli olacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ