Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji THY, Avea ile Discover İstanbul mobil uygulamasına imza attı - Teknoloji Haberleri

        Avea, Türk Hava Yolları (THY) ile İstanbul hakkında doğru ve güncel bilgiye en kolay erişimi sağlamayı hedefleyen "Discover Istanbul" mobil uygulamasına imza attı.

        Avea açıklamasına göre, THY, İstanbul ziyaretçilerine özel bir mobil uygulamayı hayata geçirdi. Avea ana sponsorluğunda, İstanbul'u tanıtan ve dünya çapında şu ana kadar yapılmış en geniş çaplı mobil uygulama olan "Discover Istanbul", sadece yerli ve yabancı turistlerin değil, İstanbul'da yaşayanların da faydalanabileceği bir uygulama olarak tüm iOS ve Andorid kullanıcılarıyla buluştu.

        Altyapısı ve içeriğiyle İstanbul hakkında doğru ve güncel bilgiye en kolay şekilde erişimi sağlamak üzere tasarlarlanan Discover Istanbul, İstanbul'da gezilecek yerlerden güncel kültürel haberlere, hediye, yemek, alışveriş, araç kiralama ve eğlence seçeneklerinden toplu taşıma araçlarının kullanımına kadar içeriği İngilizce ve Türkçe dil seçenekleriyle sunuyor.

        OFFLİNE KULLANIM İMKANI

        Uygulamada en cazip eğlence mekanları önerileriyle araç kiralama hizmeti, İstanbul'un en merkezi yerlerinde bulunan otel önerileri ve kullanıcı yorumları da bir arada yer alıyor. Kullanıcılar, offline kullanım imkanıyla deneyimi kesintisiz ve masrafsız olarak yaşarken, düzenli güncellemelerle her zaman doğru bilgilere ulaşabilecek.

        Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan THY Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur, THY'nin dünyada en çok ülkeye uçan hava yolu olarak İstanbul merkezine önem ve İstanbul'un tanıtımlarına destek vererek buraya gelenlere ayrıcalık sunduğunu ifade etti.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ