Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Mobil iCloud kullananlar dikkat!, "Tüm ayarları sıfırla" seçeneği iCloud üzerinde sakladığınız dosyaları siliyor, Apple'ın mobil cihazları için kullanıma sunduğu iOS 8 işletim sistemi hatalarla gündemde kalmaya devam ediyor - Teknoloji Haberleri

        Apple'ın mobil cihazları için kullanıma sunduğu iOS 8 işletim sistemi hatalarla gündemde kalmaya devam ediyor. Şirket, işletim sisteminde yaşanan problemleri gidermek için en son iOS 8.0.2 güncellemesini dağıtıma sundu ancak görünüşe göre bu güncellemede fayda etmedi.

        iOS 8'de keşfedilen yeni bir hata, işletim sisteminin hatalar zincirinin devam etmesine neden oldu.

        MacRumors'un haberine göre, iCihazların ayarlarında "Tüm ayarları sıfırla" seçeneğini seçince iCloud'da bulunan iWork dokümanları siliniyor. Habere göre, cihazda Tüm ayarları sıfırla seçildiğinde "Hiçbir medya veya medyanın silinmeyecek" uyarısı geliyor ama hata nedeniyle belgeler silinmekten kurtulamıyor.

        iCloud üzerinde iWork belgesi saklamıyorsanız şu an için bir sorun yok gibi görünüyor. Ancak bu hatanın oluşturacağı farklı güvenlik etkileri olur mu şu an için bilinmiyor. Gün içerisinde iCloud servisinin kısa süreli çökmüş olması, uygulamanın güvenliğinin sorgulanmasına neden oluyor. Özellikle son günlerde ünlülerin çıplak fotoğraflarının hack'lenmesiyle gündemden düşmeyen iCloud, bu hatalar sonrası ciddi sorunlar yaşatabilir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ