Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Oyun Dropbox’tan kullanıcıların rahatlatacak bir açıklama geldi. - Teknoloji Haberleri

        Milyonlarca kullanıcısı bulunan dünyanın en büyük bulut depolama servislerinden Dropbox’ın hacklendiği ve 7 milyona yakında kullanıcının giriş bilgilerinin ele geçirildiği iddiası teknoloji gündemine bomba gibi düşmüştü. Dropbox’tan kullanıcıların rahatlatacak bir açıklama geldi.

        Resmi blog hesabı üzerinden bazı hackerların kullanıcıların giriş bilgilerini Dropbox ile bağlantısı olmayan servisler aracılığı ile çaldığını ancak Dropbox’a direkt olarak saldırı yapılmadığını açıklayan şirket, dosyaların da güvende olduğunu açıkladı.

        ğer Dropbox hesabınızı farklı sistemlere de girmediyseniz içiniz rahat olabilir ancak Dropbox kullanıcı adı ve şifrenizi resmi uygulamalar ya da resmi web sitesi dışında bir yere girdiyseniz şifrenizi değiştirmenizde ve özel fotoğraflarınızı Dropbox’tan silmenizde fayda var.

        Hackerların şifreleri yayınlamasının ardından Dropbox’tan yapılan açıklamada tehlikede olan hesapların şifrelerinin sıfırlandığı ve bu zamana kadar hiç bir özel verinin çalınmadığı söylendi. Eğer hesabınızın şifresi çalındıysa Dropbox sizi uyaracak ve şifrenizi değiştirmenizi isteyecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ