Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Turizm Plajda yarı çıplak Rus kadın paniği! - Turizm Haberleri

        Kimliği belirlenemeyen ve akli dengesinin bozuk olduğu belirtilen kadın, ülkesine gönderilmek üzere Rusya’nın Antalya Konsolosluğu’na gönderildi.

        Milliyet Gazetesi'nden Özgür Yılmaz'ın haberine göre, Alanya Kleopatra Plajı’nda yarı çıplak bir kadın bulunduğu ihbarı üzerine plaja gelen polis, kimliği tespit edilemeyen yabancı uyruklu kadını Yabancılar Büro Amirliği’ne götürdü. Rus olduğu belirlenen kadınla diyalog kurmak için Alanya Rus Dili Konuşanlar İşbirliği Dayanışma Derneği (ARDİD) Başkanı Anjelika Anzhela’dan yardım istendi. Adının Elena Yeteva olduğunu söyleyen ve akli dengesinin yerinde olmadığı anlaşılan kadına kıyafet alındıktan sonra Rusya’nın Antalya Konsolosluğu ile bağlantı kuruldu.

        Yabancılar Büro Amirliği’nde tutulan kadın, basın mensuplarını görünce koşarak kaçmaya çalıştı. Bir süre sonra yakalanan kadın, kendisine eşlik eden polislerle birlikte Rusya’nın Antalya Konsolosluğu’na gönderildi. Verdiği isimden ülkeye giriş yaptığı belirlenemeyen Rus kadının gerçek kimliğini tespit etmek için konsolosluk görevlileri araştırma yaparken, Rusya’dan Türkiye’ye yolcu getiren tur firmalarından da yardım istendi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ